Workshop

WORKSHOP BARBECUEËN

Leer, proef en geniet van verschillende spectaculaire barbecue-stijlen

Als het ergens een beleving is om te barbecueën, dan is het wel in Amerika. Bij kook-liefhebbers blijft dit niet onopgemerkt. In Nederland weten wij het Amerikaanse barbecue-gevoel steeds beter te waarderen. De laatste trends op het gebied van buiten koken, grillen, roken, bakken en braden waaien over naar de tuin van culinaire centrum Aarle-Rixtel.

Met de modernste apparatuur is het genieten geblazen in de buitenlucht. Tijdens de cursus BBQ-Outdoorcooking bij culinaire centrum aarle rixtel ervaart u dit gevoel! Wim Vink, slager van beroep, geeft leiding aan deze culinaire workshop. En Wim weet waar hij het over heeft, want hij is leerling van dé Amerikaanse barbecue-goeroe Steven Raichlen.

Proef het verschil
De deelnemers van de BBQ-Outdoorcooking cursus maken kennis met spectaculaire barbecue-stijlen. De Smoker, Big Green Egg, Wokiwok, Kogelgrill en de Beefeater komen allemaal aan bod! Met deze moderne apparatuur leert u barbecueën op houtskool, hout, gas en in een wok. De verschillen kunt u zeker proeven! Onder het genot van een bijpassende, speciaal geselecteerde wijn (non- alcoholische dranken zijn ook verkrijgbaar) smult u van de bereide gerechten.

Ben er snel bij!
De belangstelling voor de BBQ-Outdoorcooking cursus is groot. Daarom kan het zijn dat de workshop vroegtijdig is uitverkocht. Ben er dus snel bij of laat u op de hoogte houden van nieuwe BBQ-Outdoorcooking cursussen!