Gebruik deze stand als je vlees direct boven de houtskool grilt. Ideaal voor biefstuk, burgers, kipfilet en andere gerechten die een mooie korst en korte garing nodig hebben.
Maak een directe en een indirecte zone aan. Aan de directe kant grill je vlees op hoge temperatuur, aan de indirecte kant gaar je tegelijkertijd malse gerechten zoals vis, zeevruchten en groenten rustig verder.
Gebruik deze configuratie als een oven of rookoven. Je bakt op lage tot middelhoge temperatuur pizza’s, brood en taarten of je rookt grotere stukken vlees langzaam en gelijkmatig. (Hiervoor gebruik je hittegeleiders en de bijbehorende roosters.)
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 13:00 tot 17:00 |
Woensdag | 13:00 tot 17:00 |
Donderdag | 13:00 tot 17:00 |
Vrijdag | 10:00 tot 18:00 |
Zaterdag | 9:00 tot 16:00 |
Zondag | Gesloten |
Vraag je je wel eens af hoe een keramische grill ontstaat en waarom Primo levenslange garantie op het keramiek geeft? In deze video kijk je mee in de Amerikaanse fabriek van Primo. Oprichter George Samaras neemt je stap voor stap mee door alle afdelingen.
Hij vertelt het verhaal achter Primo en zijn passie voor ‘American Made’ keramische grills, terwijl je elke fase van het productieproces ziet. Je ziet hoe Primo als enige fabrikant ter wereld bij keramische roosters robotica inzet voor maximale precisie en efficiëntie.